Небайдужі люди передали дитину співробітникам поліції

193-300x225

23- річна жителька села Жмеринка залишила свого однорічного сина на залізничному вокзалі. Трапилось це 16 листопада близько обіду, причина такого вчинку залишається невідомою.

Свідки розповіли, що жінка була з двома дітками. Сідаючи в приміський поїзд Трускавець-Дніпропетровськ, молодшого вона чи то залишила, чи то забула на пероні. Це помітила перехожа й поспішила з дитиною до вагону, в який зайшла матір, але передати дитину не встигала – поїзд рушив, повідомляє tv4.

Небайдужі люди передали дитину співробітникам поліцейської станції, що працює на вокзалі. Згодом поліцейські встановили особу жінки.

Начальник поїзда висадив горе-матір в Підволочиську. Там з нею здзвонилися тернопільські правоохоронці й повідомили, що син у них. Жінка пообіцяла невдовзі приїхати за дитиною, але так і не з’явилася. Коли правоохоронці ще раз до неї зателефонували вона відповіла, що не має змоги добратися до Тернополя, тому за малюком приїде його батько.

До вечора хлопчик знаходився в приміщенні поліцейської станції на вокзалі. За ним так ніхто і не приїхав. Правоохоронці нагодували малюка й доправили в обласну дитячу лікарню, де він перебуває й дотепер.

Вибір читачів за тиждень

Відео