Тернополянка розповіла, що категорично заборонено при схудненні

unnamed-9

Як правильно схуднути? Чого при цьому робити не можна? Що краще їсти і скільки потрібно при цьому спати? Про це все читайте нижче.

Коли настає період схуднення люди думають, що якщо вони перестануть вживати калорійну їжу, результат прийде швидше - це перша помилка при правильному схудненню. Вони сідають на різноманітні низькокалорійні дієти, які гублять обмін речовин і погіршують стан здоров’я. Так, Ви схуднете, але коли повернетесь до Вашого звичного раціону, то знову наберете вагу.

Ще дуже часто буває, що люди, які намагаються схуднути, відмовляються від жирів. Це теж є дуже великою помилкою. Адже без жиру неможлива нормальна життєдіяльність. Для тих, хто скидає вагу ідеальне джерело жирів – це риба (вона багата кислотами, вітаміном Е, мікроелементами), рослинні масла, а також нежирні сорти м’яса та птиці.

Багато хто думає, якщо менше поїсти вдень, або ж пропустити  якийсь прийом їжі, то можна схуднути. Особливо часто пропускають саме сніданки. Після пробудження, треба обов'язково поїсти протягом 2-х годин.

А ще люди впадають в крайнощі, щоб схуднути. Нічого не їдять весь день, думаючи, що це єдина можливість стати стрункішими. Потрібно їсти, щоб схуднути!

При правильному схудненні не можна зловживати алкоголем. Максимум - 150 грам червоного сухого вина.

Не можна їсти хліб не з грубого помолу, жирне м'ясо або жирні кисломолочні продукти. Ці продукти потрібно замінити знежиреними, або хоча б із зменшеною кількістю жирності.

І ще одна велика помилка - не пити воду. В день потрібно випивати 8 склянок води. І ваш організм Вам скаже дякую.

Не чекайте завтрашнього дня, почніть змінювати себе вже сьогодні!

Про кроссфіт читайте на сайті «Терену» 25 листопада, о 20 годині.

Матеріал для колонки підготувала тренер танцювальної студії «Special dance» Тетяна Бастюк.

Вибір читачів за тиждень

Відео