У Кременці триває боротьба за права споживачів

screenshot

Із нещодавнього повідомлення про зіпсовані цукерки стало зрозуміло, що із обманом та різними «неточностями» люди зустрічаються частіше, ніж можна уявити.

Супермаркет «Рукавичка», покупка не на 10 і не 20 грн., але якщо й так, то суті це змінює. Вартість імбиру вказана на ціннику не відповідає тій, що видає вага на залі. Ще цікавіше, що на сенсорі на касі ціна на той же товар відрізняється від двох попередніх і становить таку собі золоту середину. Цінник – 46, 99 грн., вага – 54, 99 грн. і каса – 52 грн. Звернення до продавчині Юлії дало результат. Десь хвилин за десять ціну на вазі таки змінили у бік зменшення (а це приємно). Дівчина пояснила, що так сталося через те, що імбир привозять двох видів – вітчизняний та імпортний. Останній дорожчий і ціна міняється залежно від завозу. Змінивши цінник безпосередньо на товарі, нібито, не встигли змінити вартість на вазі.

- Дуже розумію людей, котрі через брак часу або з інших причин не хочуть з`ясовувати схожих дрібниць. Але, з таких дрібниць за тиждень (чи за місяць) набігає певна сума, яку ви можете витратити на себе чи купити дитині цукерок. Тож, навіщо дарувати навіть кілька гривень небідним власникам мережі того чи іншого супермаркету? Бережіть себе і не давайтеся пошити в дурні, - Олена Ілинич.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео