На "Алясці" в Тернополі живуть найбагатші люди, вважає депутат міськради

15094466_576917805837668_5283311399199777566_n

Цілий мікрорайон в Тернополі залишений без уваги комунальників. Так вважає депутат міської ради Андрій Газилишин.

Свої роздуми в іронічному стилі, не без гіркоти в голосі, він оприлюднив у себе на «Фейсбуці».

"Відкритий лист мешканців Тернопільської «Аляски».

Йде сьомий день снігового колапсу у файному місті Тернопіль. Білий пухнастий сніг, який впав на наші голови зненацька, поступово перетворюється на чорне і брудне місиво льоду, піску і брудної лайки тернополян. Одні проклинають нашу владу, інші перевізників, які дуже погано їздять, дехто вважає, що це «якийсь хитрий план».

Тільки мешканці мікрорайону «Аляска» мовчки їдуть зранку на роботу, ввечері приїздять, лягають спати і зранку знову те саме. Мабуть у Тернополі немає вулиці Симоненка і Володимира Великого, Морозенка і Леся Курбаса. Всі добираються по своїх справах приватними літаками і гелікоптерами . Багатий народ! Видно, що на «Алясці» живе! Для чого їм розчищати дороги, тротуари, підходи і під’їзди до ЗОШ № 28 і ЗОШ № 29, садочку № 21, спортивної школи. Долетять своїм авіатранспортом, бо ж на «Алясці» живуть! Дякуючи обслуговуючим ЖЕКАМ «СОВР» та «Люкс» (їхнім прибиральникам) та свідомим мешканцям мікрорайону, вдалось розчистити сніг коло своїх будинків.

Так, як мікрорайон «Аляска» у Тернополі не потрібен місту, ніхто не хоче прибрати наші вулиці і центральні тротуари, мешканці думають звернутись до нового президента США із «проханням» приєднати нашу «Аляску» до їхньої Аляски. Погодні умови співпадають, народ багатий, мову обіцяють вивчити і бути послушними громадянами. Просять лише, щоб про них не забували, бо вони живуть на «Алясці».

З повагою активні мешканці тернопільської «Аляски»

screenshot_1
screenshot_1

Вибір читачів за тиждень

Відео