У Тернополі намагаються встановити, хто винен у вибуху через витік газу (відео, фото)

Кримінальну справу через вибух газу у Тернополі на вулиці Чехову відкрили у Головному управлінні Національної поліції в області. Винуватців очікує до 2-х років тюрми.

Нагадаємо, 22 листопада,  на перехресті вул. Чехова та вул. С. Крушельницької в  м. Тернопіль, відбувся вибух газу. Внаслідок цього постраждали двоє людей.

- В 17:37 ми отримати повідомлення про вибух газової суміші, в результаті чого було зірвано 12 люків. Двоє чоловіків постраждали. Один із них отримав ушкодження ніг. Він отримав медичну допомогу і не госпіталізувався, - каже Головний поліцейський області Олександр Богомол.

unnamed-11
unnamed-11

Інший чоловіків отримав опіки 17% тіла. Зараз він – у лікарні. Стан його здоров’я середньої тяжкості.

- Нами був оцеплений район, на місце аварії відразу виїхали працівники патрульної поліції. Встановлено, що перед тим газовики у цьому місті проводили ремонтні роботи. Тож ми будемо розбиратися внаслідок їхній дій, чи ні допущено витік газу, - розповідає Олександр Богомол.

[embed]https://youtu.be/GEhNrLlV_dg[/embed]

У ГУНП відкрили кримінальну справу за статтею 271  «Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, установи, організації або громадянином - суб'єктом підприємницької діяльності, якщо це порушення заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого».

unnamed-12
unnamed-12

- Будуть проведені слідчі дії і особи, які допустили цей випадок будуть притягнуті до відповідальності, - наголошує Олександр Богомол.

Відповідно до закону України винних можуть покарати «штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк».

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео