Оксана Бучко

У Тернополі громадських активістів перемогли «комбайнери» (фото)

unnamed-19

Дещо ускладнена процедура голосування за проекти «Громадського бюджету» не зупинила жителів одного з мікрорайонів  Тернополя. Не оформлені в жодну громадську організацію мешканці вулиць Бродівська, Лук'яновича, Збаразька, Лозовецька, Текстильна та Галицька об’єднались навколо мрії – відновлення стадіону  поблизу колишнього «Комбайнового заводу». Цей проект набрав 700 голосів.

- «Комбайнери», ви круті! Це практично співмірний результат з переможцями, - говорить депутат міськради Іван Сороколіт. - Усі автори проектів переконались, наскільки непросто здобути реальні голоси підтримки!  І це при тому, що у гуртожитках промислового мікрорайону поширеність «BankID», гадаю, ще нижча, ніж в середньому по Тернополю;    а мікрорайон - один з найвіддаленіших від ЦНАПу. Ви - феномен та взірець самоорганізації людей. Ви - живі, справжні!

unnamed-18
unnamed-18

На відновленому стадіоні колишнього «Комбайнового заводу» планують проводити як індивідуальні заняття спортом, так і командні. Цей проект не лише для мешканців мікрорайону, а й для  усіх тернополян. Стадіон має стати базою для тренувань міських професійних команд. Він розташований за адресою – Промисловий р-н, вул. Лук’янвоича, 8. За розрахунками авторів бюджет проекту становить 1 млн грн. Наразі Номінаційний комітет «Громадського бюджету» буде розподілять п’ять мільйонів між проектами-переможцями.

unnamed-17
unnamed-17

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео