Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed-42

Виставку «Морський космос», виступ Жадана і «Собак»  та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

26 листопада ви зможете відвідати:

У Тернопіль вперше приїжджає київська виставка живих, тропічних метеликів та інших комах. Виставка сподобається як дітям так і дорослим. Багато позитивних емоцій та вражень. Метеликів та комах можна буде потримати на руках. Співробітники розгорнуто розповідають про кожну тварину, тож виставка обіцяє бути неймовірно цікавою. Проходить виставка в Українському домі «Перемога». Номери для довідки: 063-33-88-297, 068-247-93-92, 099-925-04-64

Вперше в Тернополі відбудеться відкритий чемпіонат «World of Tanks». Турнір відбудеться в інтернет-кафе «Крапка»(ТРЦ Подоляни 2 поверх). Початок о 18:00. Рєєстрація за телефонами: 067 16 85 285, 050 37 73 248

Книгарня «Є» запрошує на відкриту прес-конференцію Сергія Жадана в рамках «ПСИХОтуру» «Жадана і собак». Початок о 16:00. Вхід вільний.

Давно не були на чомусь справді неординарному? У «Козі» відбудеться концерт в рамках музичного проекту «Жадан і Собаки». Тур передбачає, що учасники об’їдуть всю Україну. Ска-панк із Харкова, апокаліптично жорстокий та безкомпромісний. Учасниками його є: Сергій Жадан, Андрій Пивоваров, Олександр Меренчук, Віталій Бронішевський, Артем Дмитриченков, Сергій Кулаєнко, Євген Турчинов, Стас Бронішевський та Анаід Агаджанова. Запитуйте квитки у арт-барі «Коза»

У Тернопіль із виставкою глибоких картин «Морський космос» завітає київська художниця Валерія Тарасенко. Її картини наповнені глибокою думкою, можна вдивлятись годинами на шумні хвилі, які зображені на картинах. Розглядати та відображати в своїй голові певні картини, які спливають з минулого та переносять у майбутнє. Як мало ми знаємо про природу, космос та море. Художниця втілює все це на своїх полотнах, тим самим висловлюючи своє бачення світу. Відкриття експозиції - о 19:00 в арт-галереї «Бункермуз». Вхід вільний.

На Театральному майдані відбудеться акція «Засвіти свічку» - вшанування пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій в Україні 1932-1933р.р. Збір - о 15.30.

Скорботна хода від Театрального майдану до Церкви Різдва Христового та панахида за померлими біля пам’ятного знаку «Голод33». Початок - о 16.30.

27 листопада ви зможете відвідати:

Тернополян запрошують на майстер-клас від професійного фотографа Yurko Gud.  Вражаюче заняття буде відбуватись у ПК «Березіль»(2 пов., 18 каб.). Фотограф розкриє учасникам всі таємниці вироблення красивих та неординарних фотографій.  Початок о 16:30. Запис за тел. 096-467-03-52. Вхід вільний

У Тернополі проходять щонедільні пробіжки містом. У програмі окрім пробіжки будуть цікаві конкурси. Стартуватиме пробіжка біла надставної церкви, а закінчуватиметься на пляжі «Циганка». Збір – о 12 годині.

Вибір читачів за тиждень

Відео