Орест Сарматський

«Автопоцілунок» паралізував центральну вулицю Тернополя (фото)

unnamed-20

Вечірня автоаварія на проспекті Степана Бандери добряче зіпсувала  нерви водіям та пасажирам.

О 17.10 пасажирів тролейбуса, який їхав за маршрутом номер один, одразу ж після зупинки «Обласна лікарня» водій повідомив, що  попереду аварія і електротранспорт далі не поїде. Знервовані такою новиною пасажири поволі виходять надвір.

unnamed-19
unnamed-19

Уздовж проспекту у бік Східного масиву стоять тролейбуси, автомашини із увімкненими фарами ледь-ледь рухаються. Попереду, за 257 метрів від вимушеної зупинки тролейбуса – поперек проспекту стоїть маршрутка за номером 13. Тут же – вантажівка «МАН». Вона частково виїхала на проспект, з бічної вулиці Дністрянського.

unnamed-18
unnamed-18

У вантажівки пошкоджений лівий бік, фара, а в маршрутки, відповідно – все це саме, тільки з правого боку.

yayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayaya
yayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayaya

- Зрозуміло, що «МАН» винен, адже виїжджав на головну і не встиг повністю виїхати, бо досить довгий. А маршрутка його вдарила, рухаючись проспектом, - каже один із пішоходів, який стоїть на тротуарі. Розмову продовжує інший чоловік. - Воно-то так, зрозуміло, що водій «МАНу» винен, це сто процентів. Але невже водій маршрутки не міг зреагувати, адже це ж не маленька шустренька машинка виїжджала з бічної вулиці, ви ж подивіться, який цей ваговоз довгий, - каже чоловік. І тут же додає. – А може й бачив це все водій маршрутки, але не зумів загальмувати, ви ж гляньте на асфальт, аж блистить. Знову стара пісня – сніжок падає, на дорозі – скло, слизько, то це тільки початок, а попереду ще і ніч, і ранок, то ще буде все, - прогнозує тернополянин. Водії сигналять, об’їжджаючи місце автопригоди, між машинами пробігають пішоходи, з обох боків – автотранспортна вервечка. Десь біля стадіону чути сигнал сирени і синьо-червоні проблиски автомаячка. Очевидно, їде патрульна машина. 17.32. «Час пік» у Тернополі розпочався…

sssssssssssssssssssssssssss
sssssssssssssssssssssssssss

  Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео