Найвідоміший джазмен Іспанії вперше виступить у Тернополі (фото)

unnamed

Цього тижня - 2, 3 та 4 грудня у Тернополі відбудеться найочікуваніша подія зими - XI міжнародний фестиваль «JAZZBEZ». Початок концертів кожного дня о 19.00 год., місце проведення - Драматичний театр.

3 грудня у програмі фестивалю JazzBez запланований виступ найвідомішого джазмена Іспанії Карлоса Лопеса та польського екстравагантного колективу Skicki-Skiuk. І іспанський виконавець, і польський гурт виступатимуть у Тернополі вперше.

Коротко про учасників фестивалю «JazzBez» 3 грудня:

unnamed-2
unnamed-2

CARLOS LÓPEZ з програмою LETTERS FROM KØBENHAVN (ES/ SWE/ PL) 

Carlos López – один з лідерів джазового руху Іспанії, віртуозний барабанщик, яскравий композитор, успішний продюсер та організатор найбільших іспанських джазових фестивалів.

Разом з ним у проекті беруть участь: Joel Illerhag — шведський бас-феномен та бенд-лідер, якого вважають одним з найбільш обдарованих джазменів на музичній сцені Скандинавії; Natanael Ramos — джазовий трубач, композитор та аранжувальник, уродженець Канарських островів; Maciej Kadziela — польський джазовий саксофоніст та композитор; Xan Campos — галісійський джазовий піаніст.

unnamed-1
unnamed-1

SKICKI-SKIUK (PL) 

Екстравагантна назва колективу походить від закінчень прізвищ музикантів. Квартет із Вроцлава грає джаз на перетині різних музичних площин, переварюючи на репетиціях різні ідеї у свою музичну мову. Переможці цьогорічного культового фестивалю «Jazz nad Odrą», здобули ІІ місце Blue Note Poznan Competition та ІІІ місце Tarnów Jazz Contest.

Також у програмі у інші фестивальні дні JAZZBEZ ви почуєте колективи: Karnas-Gnydyn Quartet (PL/ UKR), Sisters in Jazz (USA/PL/JP/SWE/ІT), Budniak Bakovsky Intermedium Quintet (PL/ CUB/ UKR), David Friesen & Andrew Arnautov Project (USA-UKR) .

Квитки ще можна придбати у касі Драмтеатру, ЦУМі та на сайті Gastroli.ua. https://gastroli.ua/events/3648 https://gastroli.ua/events/3663 https://gastroli.ua/events/3664

Генеральний партнер фестивалю - пивоварня «Опілля». Офіційний партнер - компанія «Агропродсервіс» та партнери фестивалю - салон шкіри та хутра Ferrizo та спортивно-розважальний комплекс «Каруна».

Поважай себе - слухай джаз!

 

Вибір читачів за тиждень

Відео