Оксана Бучко

Тернополянам пропонують товари німецьких фірм, які не мають офіційних сайтів (фото)

unnamed-3

Продукцію німецької фірми GutenKauf пропонують тернополянам у місцевих магазинах. Проте, офіційного сайту для ознайомлення з асортиментом товару цієї фірми клієнти не знаходять.

- Ми з сестрою обирали  матрац. В одному з магазинів нам запропонували фірму GutenKauf, - розповідає тернополянка Світлана Поліщук. - Я хотіла знайти в Інтернеті німецький сайт фірми. Але побачила лише сторінки на українській чи російській мові. Англійською чи німецькою сторінок фірми немає. На amazon дана продукція теж не представлена.

На запитання, де можна ознайомитись з продукцією фірми, продавець тернопільського магазину «Світ матраців» відповів, що завод працює в Україні і лише контролюється з Німеччини.

unnamed-4
unnamed-4

- Завод працює в Дніпрі, але там є німецьке обладнання, німецький контроль, - каже продавець. – Офіційний сайт можна знайти у буклеті, що в нашому магазині.

На сторінках запропонованого буклету посилання на сайт ми не знайшли. Чи якісні німецькі матраци GutenKauf у тернопільських магазинах, залишається лише здогадуватись.

Про подібні ситуації можна повідомляти у спілку захисту прав споживачів у Тернопільській області за номером телефону (0352- 52-32-16) або за адресою бульвар Шевченка,11.

-  Після скарги ми будемо реагувати, – говорить спеціаліст спілки захисту прав споживачів Дмитро Рабченюк. – Або примушувати виробника вказати інформацію, чи зупиняти реалізацію продукту.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео