Тернопільський «Автомайдан»: ми ніколи не перетворимося у політичну силу (фото, відео)

unnamed-11

З нагоди третьої річниці з дня створення ГО ВО «Автомайдан» активісти провели прес-конференцію, на якій розповіли про напрямки своєї діяльності та поділилися набутим досвідом у сфері боротьби з корупціонерами та неправомірними вчинками політичних діячів.

30 числа, у день побиття беркутом студентів на Майдані у столиці, декілька людей (тепер членів «Автомайдану») сіли у одному з пабів і побачили, що можна запустити акції протесту. Однією з таких була автомобільна акція, яка виявилась доволі ефективною. З цього все починалось.

unnamed-12
unnamed-12

- Ми не розійшлися після Майдану. Почалася війна, ми почали активну роботу у волонтерському русі, їздили і допомагали… Згодом створили організацію. Так ми і стали командою, що дуже важливо, - розповів Олексій Гриценко, київський активіст.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=a-kJcLMwZEY&feature=youtu.be[/embed]

ВО «Автомайдан» зараз працюють над важливими проектами і одним з таких є «PROSUD», ціль якого – контроль за діяльністю суддів, а також за їхнім професіоналізмом і відповідно за їхніми доходами.

На даний час колектив «Автомайдану» запрошує охочих долучитися до їхньої діяльності і підтримати проекти, які прозоро відображаються на офіційному сайті організації.

unnamed-14
unnamed-14

- Щодо коштів, що цікавить багатьох, то варто зазначити, що фінансування організації відбувається за рахунок членських внесків, а також грантів, які вдалось отримати активістам, - це підтвердила Катерина Бутко, активістка.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8ygw1TKSHLI&feature=youtu.be[/embed]

- Як казав Олексій: «ми ніколи не перетворимося у політичну силу», але ми підтримуємо громадські організації і в тому числі «Правий сектор», які багато зробили ще під час Майдану і роблять зараз, - наголосив Ігор Василів, керівник тернопільського осередку ВО «Автомайдан».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VJHhbHMJPyM&t=11s[/embed]

Серед присутніх на заході також були: Павло Іванечко, член ГО ВО «Автомайдан» та представник проекту «Екомайдан», член ГО «Скеля» - Андрій Об’єщик.

unnamed-13
unnamed-13

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео