Тернополяни асоціюють свята із різноманітними зимовими розвагами (відео)

fffffffffffffffffffffff

Ковзанка для дітей, автентичні гуляння та різноманітні пригощання супроводжуватимуть новорічні та різдвяні свята на Театральній площі Тернополя. Офіційне відкриття розважальних заходів відбудеться вже 12 грудня. Святкування того дня поєднають із Андріївськими вечорницями.

На календарі – останній день осені, а Тернопіль уже готується до свят. Цьогоріч на тернополян та гостей міста чекає багато цікавого, повідомляє tv4.

Для цього у КП “Туристичного інфо-центру” міста заглибилися у автентичні традиції святкування новорічних та Різдвяних свят, підглянули європейські традиції та розпитали тернополян, що ж вони хочуть бачити у своєму місті?

– Більшість людей асоціюють свята із різноманітними зимовими розвагами. Однією із розваг на Театральному майдані буде ковзанка. Крім цього ми наповнюємо великою кількістю фестивалів та свят. Всі ці події будуть розміщені на сайті vizit.uа він почне працювати уже з 1  грудня, – розповідає директор КП ” Туристично-інформаційний центр міста Тернополя ” Тарас Ковальчук.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=SVikd1xXm_0[/embed]

Під час святкувань на Театральному майдані Тернополя місцевим мешканцям та гостям міста буде не тільки весело, а й смачно, обіцяють організатори. Тестове відкриття зимової ковзанки відбудеться 10-го грудня, а вже офіційно побувати на святі ви зможете 12-го грудня на Андрія. Тоді на головній площі міста проведуть і вечорниці. Закінчаться святкування на Театральному майдані Тернополя 22-го січня.

Вибір читачів за тиждень

Відео