Оксана Бучко

Екс-регіонали знову хочуть влади на Тернопільщині

originaldgfhgfhgfh

«Терен» вже аналізував списки кандидатів до Борщівської міської ради на виборах, що відбудуться 11 грудня. Про приналежність кандидатів до партій можна прочитати ТУТ. А про «сімейні» підряди – ТУТ.

Цього разу йтиметься про людей, які у 2010 році пройшли До Борщівської міської ради за списками Партії регіонів, а зараз «під прикриттям» інших політичних сил намагаються стати депутатами у місті Борщеві. Найчастіше вони – безпартійні.

Після порівняння списків кандидатів та депутатів зразка 2010 року виявилося, що екс-регіонали знову хочуть влади на Тернопільщині.

Найбільше знайомих облич екс-регіоналів – у списках пропрезидентської партії БПП «Солідарність». Це один член партії Микитейчук Микола Миколайович (1975 р.н.), і безпартійні – Козій Ярослав Васильович (1957 р.н.) та Руденко Світлана Петрівна (1964 р.н.).

Екс-регіоналів бачимо також у партії «Укроп» - це безпартійний Стецько Іван Васильович (1974), у партії Ляшка – позапартійна Пасічник Уляна Іванівна (1970 р.н.) та у партії «Громадянська позиція» - безпартійний Напастюк Володимир Леонідович (1957р.н.).

 

Вибір читачів за тиждень

Відео