Теребовлянські волейболісти - серед лідерів Чемпіонату України

terebovlja

2016 рік виявився надзвичайно вдалим для Теребовлі у плані спортивних перемог, зокрема, якщо говорити про волейбольний спорт. Так, нещодавно, з 23 по 27 листопада у м. Вінниці відбувався перший тур Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд «Перша ліга», повідомляє terebovlya.org.ua.

Всього у першій лізі бере участь 12 команд з усієї України. Серед них:

1. «А-пілон» (м. Умань, Черкаськаобл)

2. ВК «Данківці» (м. Хотин, Чернівецька обл.)

3. «Сокіл» (м. Черкаси)

4. «Володар» ( м. Галич, Івано-Франківська обл.)

5. «Агро-спорт» (с.Антонівка, Херсонська обл.)

6. ВК «Поділля» ( м. Вінниця)

7. «Хорос» (м. Черняхів, Житомирська обл.)

8. «ЖНАЕУ-Біоресурс» (м. Житомир)

9. «Західрембуд» (м. Бурштин, Івано-Франківська обл.)

10. ВК «Теребовля» (м. Теребовля, Тернопільська обл.)

11. «ДЮСШ-ДГМА» (м. Краматорськ)

12. «Амалтея» (м. Херсон)

За результатами чотирьох турнірних днів ВК «Теребовля» взяла максимум очок та наразі посідає перше місце серед команд «Першої ліги».  До складу теребовлянської команди, яка здобула чергову і таку бажану перемогу, ввійшли: Семотюк Назар, Мірчев Володимир, Куницький Андрій, Науменко Віталій, Стадник Сергій, Лань Іван, Філіц Микола, Павлюк Владислав, Качур Павло, Оліщук Роман. Тренер команди – Туркула Михайло Григорович.

Другий тур Чемпіонату відбудеться з 23 по 26 лютого 2017 року у м. Бурштині (Івано-Франківська обл.), де ВК «Теребовля» зустрінеться  із командами «Західрембуд» (м.Бурштин, Івано-Франківська обл.), «Володар» (м. Галич, Івано-Франківська обл.) ВК «Данківці» (м. Хотин, Чернівецька обл.).

Ще одним приємним сюрпризом для теребовлянців стала новина про те, що наш земляк, учень Теребовлянського НВК Оскоріп Руслан збірної України U-17 (юнаки 2001 р.н. та молодші)  приймав участь у EEVZA Championship в м. Даугавпілс (Латвія), а Олексюк Тарас та Савків Ярослав знаходяться на зборах збірної України (юнаки 1999 р.н.), яка готується виступати у грудні поточного року.

Вибір читачів за тиждень

Відео