Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

15242011_623221951183826_3812967286332442847_n

Логістичний центр допомоги бійцям АТО спільно з Ух Радіо представляє проект “Мрії, що здійсняться”.

Батьки турбуються про своїх дітей, батьки допомагають їм змужніти, батьки втілюють їх мрії у життя. Але що робити, якщо війна забрала у дитини тата. На Тернопільщині є багато сімей, де дітки залишилися без татуся через війну.

Від початку літа, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих воїнів в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих Героїв, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

ПРО ТАТА. Руслан Коцюк – старший лейтенант 3-го батальйону 51-ї окремої мехбригади, командир взводу розвідки. Загинув 29 серпня 2014 року, під час прориву з оточення під Іловайськом.

ПРО МРІЮ. У с. Джурин Чортківського р-ну залишилася дружина Іванна та двоє дітей – 6-річна донька Марічка та 16-річний син Ігор. У будинку, де мешкає сім’я відсутні вода, немає пральної машини, кімнати опалюються дровами. Родина потребує вагомої підтримки. Старший син Ігор багато читає та допомагає мамі по господарству, а Марічка любить малювати. Найзаповітніша дитяча мрія, звісно, про батька, проте, на жаль, вона нездійсненна, тому ми віримо, що знайдеться добра людина, котра придбає для Марічки дитяче ліжечко, про яке вона також дуже мріє.

І разом ми зможемо здійснити цю мрію. Просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців з закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали значно більше, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО, у розділі “Здійснити мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео