До чергового мистецького проекту в Тернополі долучилася компанія «Агропродсервіс» (фото)

1-copy

Вчора, 2 листопада, у міському Драмтеатрі відбулося відкриття триденного ХІ Міжнародного джазового фестивалю JAZZBEZ, який відвідають кращі джазові колективи з Японії, Норвегії, Німеччини та Польщі.

В перший день фестивалю поціновувачів «музики вільних людей» здивували своєю грою неординарний музичний колектив, який об’єднує музикантів з Польщі, України та Куби – «Budniak Bakovsky Intermedium Quintet», та легендарний музикант з Америки, який входить у топ-кращих джазових виконавців світу - Девід Фрізен. Джазмен виконував музичні композиції разом з бас-гітаристом Ендрю Валентайном, пише agroprodservice.

Цьогорічний джазовий фестиваль проходить за підтримки компанії «Агропродсервіс», за що організатори фестивалю вдячні. Адже за словами Олега Макогона – це «щедре меценатство»:

 - Хочу подякувати усім, хто разом з нами організовував цей фестиваль. Обов’язково – нашим партнерам, адже вже вдруге наш фестиваль підтримала одна з найвідоміших тернопільських агрофірм, компанія «Агропродсервіс». Спасибі Івану Чайківському, адже ми розуміємо, що джазовий фестиваль – це не зовсім їхня аудиторія, і те, що вони нам допомагають, це чисте меценатство. Справді спасибі.

Фестиваль JAZZBEZ у Тернополі триватиме три дні – 2, 3 та 4 грудня.

3-copy
3-copy

4-copy
4-copy

2-copy
2-copy

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео