Тернопільський Сірий буде ведучим прямих ефірів відбору на «Євробачення»

prytula_sergij_1336990053

Прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017» буде вести Сергій Притула. Ефіри розпочнуться 4 лютого паралельно на телеканалах СТБ і UΛ:Перший.

Ім’я артиста, який представить Україну на Міжнародному пісенному конкурсі в травні 2017 року, стане відоме під час фіналу 25 лютого, повідомляє «Новий канал».

– Наша творча команда поставила перед собою завдання – кожен новий сезон загальнонаціонального відбору на «Євробачення» не повинен бути схожим на попередній. Тому цього року в складі журі відбудуться зміни, зокрема, переможниця минулого «Євробачення 2016» Джамала вже стала однією з наших суддів. А в якості ведучого ми запросили, на наш погляд, одного з найяскравіших ведучих України – Сергія Притулу. Ми дуже раді, що Сергій прийняв нашу пропозицію, і впевнені, що його величезний досвід і вроджене почуття гумору прикрасять прямі ефіри Національного відбору, –  коментує Генеральний продюсер телеканалу СТБ Галина Пілютикова.

Сергій Притула не приховує, що над пропозицією колег довго не роздумував.

– Я дуже радий приєднатися до команди Національного відбору. Як і мільйони українців, я уважно стежив за ходом минулорічного відбору, і побачене мені максимально сподобалося, починаючи від картинки і закінчуючи складом учасників прямих ефірів. І я повністю розділяю думку музичних критиків, що це був найсильніший Національний відбір за всі роки. Коли мені запропонували вести майбутні ефіри, не вагався ані хвилини. Мої попередники – Діма Танкович та Саша Педан – задали досить високу планку ведення прямих ефірів такого масштабу, і моє завдання тепер – не знизити її своїм «соло», – каже Сергій.

Прямі ефіри Національного відбору пройдуть 4, 11, 18 і 25 лютого 2017 року. Обирати представника нашої країни будуть глядачі шляхом голосування і члени журі шляхом виставлення балів учасникам.

Нагадаємо, це буде другий спільний Національний відбір на «Євробачення». Зараз йде перший етап відбору – прийом заявок на участь від артистів і музичних груп, який триватиме до 15 січня 2017 року. З правилами можна ознайомитися на сайтах www.stb.ua і www.1tv.com.uа

Вибір читачів за тиждень

Відео