Разом ми зможемо здійснити мрії дітей

15317998_625917570914264_8538799509288261703_n

Логістичний центр допомоги бійцям АТО спільно з Ух Радіо представляє проект “Мрії, що здійсняться”.

Від початку літа, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих воїнів в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих Героїв, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

ПРО ТАТА. Федір Лопацький у 2014-му році мобілізований до лав Збройних Сил України. Служив у 128-ій окремій гірсько-піхотній бригаді. Загинув у бою 25 січня 2015-го року поблизу села Санжарівка Донецької області в районі боїв за місто Дебальцеве.

ПРО МРІЮ. У Тернополі залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей – 11-річна донька Вікторія та 14-річний син Віталій. Вікторія захоплюється плетінням з ґумок та малюванням. Віктор любить кататися на скейті та грати комп’ютерні ігри. Обидвоє дітей мріють про власні сучасні велосипеди.

І разом ми зможемо здійснити ці мрії. Тому ми просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО, у розділі “Здійснити мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook” . “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео