Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

15230788_624912187681469_2384189970711875661_n
Логістичний центр допомоги бійцям АТО спільно з Ух Радіо представляє проект “Мрії, що здійсняться”.

Діти усі різні, але всі вони хочуть посміхатися, бути щасливими і мріяти про щось хороше, навіть якщо довелося пережити горе, навіть після великої втрати, навіть після найважчих потрясінь – діти мріють. Можливо, саме тому усі війни колись закінчуються. На Тернопільщині є багато сімей, де дітки залишилися без татуся через війну.

Від початку літа, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих воїнів в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих Героїв, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

ПРО ТАТА. Юрій Коваль, не думаючи про свої інтереси чи своїх двох неповнолітніх дітей, пішов воювати у зону АТО. Він загинув від кулі снайпера після шестигодинного бою 20 лютого 2016-го року у місті Мар’їнка Донецької області. Юрій Коваль був командиром відділення 14-ої окремої механізованої бригади.

ПРО МРІЮ. Тепер у Ланівцях мешкає дружина та двоє діток – 11-річна Юлія та 6-річна Олександра. Дівчатка люблять кататися на роликах, а ще у них є мрії. Юля мріє про екскурсію закордон, адже ще жодного разу не були у закладах відпочинку, ані в Україні, ані поза межами. Олександра мріє про поїздку на море та сенсорний телефон.

І разом ми зможемо здійснити ці мрії. Просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали значно більше, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі “Здійснити мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook” 

. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео