Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

unnamed (7)

Логістичний центр допомоги бійцям АТО спільно з Ух Радіо представляє проект “Мрії, що здійсняться ”.

Від початку літа, волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих воїнів в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих Героїв, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

ПРО ТАТА. Микола Руснак – боєць 24-ї окремої механізованої бригади. Загинув 11 липня 2014-го року. О 4:30 ранку терористи обстріляли реактивною установкою “Град” блокпост у районі Зеленопілля Луганської області.

ПРО МРІЮ. У селі Верхівці Гусятинського району залишилися дружина та двоє дітей – 3-річна донечка Софійка та 14-річний син Микола. Дівчинка ще зовсім маленька, увесь час проводить граючись в різноманітні ігри і мріє про дитячий батут, щоб стрибати аж до стелі. Миколка грає у комп’ютерні ігри, захоплюється точними науками та мріє про власний сучасний ноутбук.

І разом ми зможемо здійснити ці мрії. Тому ми просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО, у розділі “ЗдійсниТи мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео