Віддай людині крихітку себе – за це душа наповнюється світлом (відео)

фффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф

Подарувати дитині свято закликають працівники Тернопільської обласної бібліотеки для дітей. Тут із початком зими бібліотекарі розпочали збирати подарунки для відвідувачів закладу, а саме дітей-сиріт. Долучитись можна речами та грішми.

Акцію “Подаруй дитині свято” організували працівники Тернопільської обласної бібліотеки для дітей. До неї вже долучились понад 60 людей – в основному це бібліотекарі та відвідувачі книгозбірні, відгукнувся і меценат. Долучатись запрошують усіх небайдужий, повідомляє tv4.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=T0s0LedRMP8[/embed]

– Основним таким девізом нашої акції ми вибрали цитату Ліни Костенко “Віддай людині крихітку себе – за це душа наповнюється світлом”. Зазвичай, так завжди, коли ми віддаємо, отримуємо ще так сторицею. Акція організована для діток, які є читачами нашої бібліотеки, це є сама вразлива категорія читачів, це є діти сироти, – розповідає завідувач сектору обліку та реєстрації читачів Тернопільської обласної бібліотеки для дітей Марія Наконечна.

Подарунки отримають близько двох десятків дітей – відвідувачів бібліотеки. Вони віком від одного року та до 9 класу. Збирають у бібліотеці усе, що може стати хорошим подарунком для дітлахів.

Вибір читачів за тиждень

Відео