Маленькі тернополяни вірять, що Миколай прочитає їхнього листа навіть французькою (фото)

unnamed (35)

Дорогий Миколайчик! Ти знаєш, що я тебе дуже люблю. І ти, я знаю, любиш мене. Я вірю, що і цього року ти виправдаєш всі мої надії. Ти – найкращий.

Листи діток до Святого Миколая  – невід’ємна атрибутика самого свята. Так, малеча вірить у чудового дідуся, який приносить подарунки в одну із зимових ночей.  Весь рік дітки намагаються бути слухняними, аби отримати омріяні подарунки. А за декілька днів до самого свята пишуть листи, аби повідомити Святому Миколаю, що саме вони хочуть. Не винятком стала і тернополянка Віка. Дівчинка добряче постаралася і написала не просто лист, а цілу листівку, у кінці якої французькою мовою написала «Je t'aime beaucoup», що у перекладі означає «Я тебе сильно люблю».

unnamed (31)
unnamed (31)

- Я старалася бути чемною, - пише Віка, - не завжди виходило, але не будемо напередодні такого свята про погане.

На іншій сторінці дівчинка написала, які саме подарунки вона хоче отримати.

unnamed (33)
unnamed (33)

Нині малеча знайшла багато способів цікаво і оригінально писати листи до Святого Миколая. Дехто робить листівки, так, як це зробила маленька тернополянка. Хтось викладає свої побажання у соціальних мережах у групах «Лист до Святого Миколая». Інші ж пишуть звичайні листи, ховають їх у конверт із поштовою маркою і відносять на пошту, аби відправити Святому Миколаю.

unnamed (34)
unnamed (34)

Вибір читачів за тиждень

Відео