Тернополянам запропонували півсотні вакансій (фото)

centr_praci

Міні-ярмарки вакансій у рамках проекту «Квиток до успіху» провели фахівці Лановецького, Заліщицького, Підволочиського та Шумського районних центрів зайнятості. У Ланівцях і Заліщиках такий захід відбувся на автостанції та залізничному вокзалі, а в Підволочиську й Шумську – на територіях автобусних станцій.

Пасажирам та мешканцям згаданих населених пунктів було запропоновано майже півсотні вакансій 70 підприємств, організацій, установ, приватних підприємців. У більшості пропонували роботу водіям автотраспортних засобів, продавцям, касирам торговельного залу, трактористам, швачкам, електрикам, дорожнім та підсобним робітникам, малярам, електрогазозварникам, пекарям; особам з інвалідністю - підсобного робітника та агента комерційного.

unnamed (8)
unnamed (8)

unnamed (9)
unnamed (9)

Розповідаючи про вакансії, спеціалісти центрів зайнятості ознайомили громадян з умовами праці на відповідних посадах і робочих місцях, з розмірами заробітної плати.

Людям було надано також роз’яснення про послуги служби зайнятості.Кожен із присутніх на заході отримав профорієнтаційні буклети.

Тих краян, які зацікавилися пропозиціями роботи, було скеровано безпосередньо до роботодавців для співбесіди та подальшого працевлаштування.

Загалом майже 100 осіб відвідали ці ярмарки.

До речі, у результаті проведення згаданих заходів 2-є жителів Заліщицького району отримали «квитки до успіху» - роботу за професіями бібліотекар та оператор комп’ютерного набору у Заліщицькій центральній бібліотеці.

Вибір читачів за тиждень

Відео