Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (27)

Виставка «Дорога в дитинство», свято талантів та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

17 грудня ви зможете відвідати:

У Тернополі представлять новорічну казку для дітей та дорослих «Дорога в дитинство» Олега Кіналя.  Побачити виставку можна у галереї «Бункермуз».

Тернополяни матимуть можливість відвідати свято талантів. Відбуватиметься дійство протягом дня в Українському домі «Перемога»

Тернополян та їх діток запрошують на чудову подію, присвячену анатомії комп'ютера! Семінар відбудеться 17 грудня, о 15:00, в IT Академії.

У Тернополі відбудеться відкриття першого контактного зоопарку, оновлення ігрових зон, великий лабіринт, майстер класи, розважальна програма для дітей, з 12.00 до 21.00. Кожен гість РЦ Forum Hall матиме можливість першим у нашому місті познайомитись з дивовижними істотами, які відтепер житимуть у контактному міні-зоопарку. Запрошуються діти від 3 до 13 років.

Сучасна виставка-ярмарок hand made виробів відбудеться у ТЦ «Орнава». Усі бажаючі та гості міста зможуть як подивитись так і придбати красивий декор для дому, авторські ялинки та все, що душа забажає.  Виставка буде проводитись 17 та 18 грудня, з 12:00 до 19:00 год.

Арт-галерея «Бункермуз» запрошує на вечірку-розпродаж видавництва «Крок». Як зручніше читати? В електронному вигляді, чи відкинути сучасні принципи і читати живі сторінки? Початок – о 18.00. Вхід вільний.

17 грудня – на Театральному майдані проведуть фестиваль Глінтвейну.

18 грудня ви зможете відвідати:

18 грудня - на Театральному майдані проведуть фестиваль Мрій Дитячий фест з малюнками «Що я хочу від Миколая». Відкриття резиденції Миколая.

У Тернополі представлять новорічну казку для дітей та дорослих «Дорога в дитинство» Олега Кіналя. Виставка буде тривати у галереї «Бункермуз» з 16 грудня по 2 січня. Відкриття 16 грудня, 18:00.

Тернополяни матимуть можливість відвідати свято талантів. Відбуватиметься дійство протягом дня в Українському домі «Перемога»

Сучасна виставка-ярмарок hand made виробів відбудеться у ТЦ «Орнава». Усі бажаючі та гості міста зможуть як подивитись так і придбати красивий декор для дому, авторські ялинки та все що душа забажає.  Виставка буде проводитись 17 та 18 грудня, з 12:00 до 19:00 год.

Напередодні дня чудотворця Миколая палац культури «Березіль» запрошує дітлахів на перегляд новорічної вистави «Найдорощий дарунок святого Миколая». Початок о 18:00. Запрошуються діти від 6 до 12 років. Довідки за тел.: 53-31-17, 53-31-14.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео