Віра Олександрович

Теребовля: святий Миколай приніс подарунки діткам із вадами слуху (фото)

unnamed (16)

До вихованців Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру теж завітав святий Миколай.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС)  у Тернопільській області.

Нагадаю, керівництво ГУ ДФС в області піклується про діток із вадами слуху і порушенням мовлення із Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру уже багато років. Тож і тепер, у переддень свята, якого із нетерпінням чекає малеча – День Святого Миколая, працівники фіскальної служби разом із заступником начальника відділу організації роботи ГУ ДФС в області Наталією Сорокою за вкотре завітали у цей заклад.

unnamed (14)
unnamed (14)

- До приходу Чудотворця дітки старанно готувалися. Цілий рік вони були слухняними, тому усі дружньо писали листи Святому Миколаю, а він відгукнувся солодкими подарунками, які передали працівники відомства, - каже Наталя Сорока.

Для гостей вихованці навчально-реабілітаційного центру влаштували особливий святковий концерт мовою жестів. Юні таланти співали, танцювали і розповідали вірші, а вдячні глядачі нагороджували юних артистів щедрими оплесками. Після святкового дійства вчителі і керівництво школи-інтернату щиро подякували працівникам ДФС за багаторічну співпрацю, розуміння і благодійну допомогу.

unnamed (13)
unnamed (13)

- У цьому закладі нас завжди чекають із нетерпінням, а особливо напередодні новорічно-різдвяних свят, - визнає начальник ГУ ДФС в області Ігор Комендат. - Я дякую педагогічному колективу за наполегливу і копітку працю, а дітям – за їхнє вміння дарувати радість і слухняність. Ми і надалі будемо продовжувати багаторічну традицію, піклуватимемося про вихованців закладу.

unnamed (15)
unnamed (15)

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео