Деякі тернополяни, щоб потрапити додому, змушені чекати маршрутку більше 2 годин

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мешканці мікрорайону «Пронятин» давно скаржаться на жахливе транспортне сполучення із центром міста. Досі додому вони можуть дістатися лише одним маршрутним таксі – №23.

Screen Shot 12-20-16 at 08.59 AM
Screen Shot 12-20-16 at 08.59 AM

Та вчора, в День Святого Миколая, мешканці вулиць за Пронятинським лісом отримали «ще той подарунок» - автобус влаштував собі перерву у… 2 год 15 хв.

Про прикрий випадок розповіла на своїй сторінці у facebook тернополянка Ольга Каплун.

«Сьогодні, день Святого Миколая, для жителів Пронятина запам’ятається не тільки відкриттям дитячого садка, але й «чудовим транспортним сполученням після 18:00 год».

Хочеться запитати начальника транспорту і зв’язку м. Тернополя, Ігоря Мединського, як жителі Пронятина, які сьогодні працювали, мали добратися додому, якщо автобус №23 біля кооперативного технікуму був о 18:10 год, потім у нього перерва, у 19:10 год — автобуса не було, о 19:40 год — не було, о 20:10 год — не було, а приїхав аж у 20:25 год!!!

Дзвонили до диспетчера, жінка взагалі не в курсі ситуації, казала, що соціальний поламався і ніхто з жителів не дзвонив, не жалівся.

Як Ви вважаєте, це нормально? Пронятин — мікрорайон Тернополя, а жителі мікрорайону міста не можуть добратися додому аж дві години!!! Хочеться запитати, хто відповідає за це?! І чи взагалі хтось понесе за це відповідальність?!»

 Довідка:

Пронятин — віддалений житловий мікрорайон Тернополя. До 1992 року мав статус села. Мікрорайон виходить до Тернопільського озера, на березі якого є пляж. Забудова сільського типу.

У мікрорайоні розташовані такі вулиці: Вербова, Глубочанська, Зарічна, Калинова, Медобірна, Мирна, Низинна, Проектна, Хутірська.

Вибір читачів за тиждень

Відео