Мрії діток загиблих Героїв здійснюються

15578584_634344620071559_4012766372799028942_n

Здійснилася ще одна мрія, у рамках волонтерського проекту Логістичного центру допомоги бійцям АТО, спільно з Ух Радіо, для дітей загиблих бійців АТО “Мрії, що здійсняться”.

В історії №17 ми розповідали про 8-річну Даринку Степулу з села Костільники Бучацького району. Батько дівчинки - Руслан Степула - боєць 80-ї окремої аеромобільної бригади. Мобілізований до війська як доброволець. Загинув 5 вересня 2014-го року в бою з диверсійною групою противника, коли разом із побратимами біля села Цвітні Піски забезпечував відхід українських військ.

Коли волонтери Логістичного центра вперше приїхали до родини додому, то дівчинка повідомила, що дуже мріє про колекцію поні з мультфільма “Дівчата з Еквестрії”. І ось, напередодні свята Миколая, мрія дівчинки стала реальністю, і все це завдяки небайдужим людям, які доєдналися до її здійснення - подружжю  Назару Хамуляку та Наталії Хамуляк . Назар обходив чи не усі іграшкові магазини, аби відшукати омріяні ляльки.

Вручивши Даринці колекцію ляльок та солодощі, доброчинці трохи спантеличилися, адже дівчинка неймовірно стримана, і надто спокійно відреагувала на подарунок. Однак згодом, зателефонувала мама дівчинки і повідомила, що Даринка «літає» по хаті, і каже, що то її найулюбленіша лялька.

Робити добро просто - потрібно лише бажання та трішки вашого часу.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО, у розділі “Здійснити мрії”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео