Військові подарували свято дітям (відео)

чупікккка

Військовий оркестр Тернопільської окремої артилерійської бригади подарував свій виступ дітям з особливими потребами. Так військові зі  початком зимових свят вирішили привітати вихованців Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру. Для цього спеціально підготували веселі розважальні композиції. Також діти отримали солодкі подарунки, повідомляє tv4.

– Вже стало, мабуть, доброю традицією, що військовослужбовці, коли їм треба було – їм допомагали люди, об’єднавшись усі і таким чином створили волонтерський десант і також вже ми навпаки об’єднуємось і створюємо своєрідний благодійний десант для школярів і для дітей з особливими потребами, тобто для діток-інвалідів. Хочемо, щоб Святий Миколай не забував і про них, і приходив в будь-який день з найкращими побажаннями, тому що ці дітки як ніхто чекають, – розповідає прес-офіцер Тернопільської артилерійської бригади Юрій Кульпа.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FiCejjMMWOY[/embed]

Військовий оркестр Тернопільської окремої артилерійської бригади подарував свято дітям з особливими потребами та привітав їх з Днем Святого Миколая.

– Якщо ти вріжеш пальчик-він тебе заболить, і другий також рівноцінно тебе заболить, тому ми не робимо ніякої різниці між цими двома пальцями. Я це навів для того, аби ще раз довести, що дітки у нас всі одинакові, як в повноцінній загальноосвітній школі, ПТУ, університеті також і також як діти з ДЦП, – каже Юрій Кульпа.

Військовий оркестр Тернопільської окремої артилерійської бригади під керівництвом Тараса Когута підготував для дітей окрему розважальну програму – це легкі твори, твори з мультфільмів, а також колядки і щедрівки.

– Наші вихованці мають змогу сьогодні долучитися до великого мистецтва і мають змогу зустрітися з людьми, які принесуть їм не лише дарунки від Святого Миколая, але і високий патріотизм, високу творчість і бажання допомагати ближньому. Ми щиро вдячні Тернопільському військовому оркестру за те, що вони завітали саме до наших дітей сьогодні і з таким концертом і що вони знайшли час, таке свято як сьогодні в нас вперше і ми маємо надію, що ця висока музика і ці прекрасні люди зцілять душі наших діточок ів допоможуть їм у житті, – говорить директор «Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру» Ірина Король.

Окрім музичного свята вихованці “Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру” отримали солодкі гостинці.

Вибір читачів за тиждень

Відео