В Тернопільській бібліотеці дітям подарували свято (фоторепортаж)

У переддень свята Миколая в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей ніде було голці впасти. Кожен куточок затишних, по-святковому прибраних залів випромінював радість і тепло. І здавалось, навіть книги ожили і терпеливо очікували найтаємничішої, найчарівнішої ночі…

З трепетом в серцях готувались до зустрічі з Чудотворцем Миколаєм наші особливі читачі – діти-сироти, позбавлені батьківського піклування та діти з обмеженими можливостями. Саме для них у книгозбірні відбувся святковий ранок, під час якого дітки отримали подарунки від Святого Миколая та його помічників – учасників благодійної акції «Подаруй дитині свято». До акції, яка тривала з 1 до 18 грудня, долучилися працівники та відвідувачі Тернопільської обласної бібліотеки для дітей, меценатську підтримку надали: ПП «Галіт», компанія «Харчопак», ПАТ «Тернопільгаз», а також Агенція свята Sparkle.

Разом зі Святим Миколаєм до діток на свято завітали представники світлої й темної сили – білокрилі янголята і непосидючий чортик Антипко. Під час заходу діти декламували вірші, грали цікаві ігри, обговорювали доброчинні діяння Отця Миколая. Усілякими підступами чортеня щосили намагалось зіпсувати дітворі свято, однак зігрівшись людським теплом і щирістю, Антипко полишив свої хитрі плани та приєднався до «більшості». На завершення усі діти отримали чудові гостинці з рук Святого Миколая, а це більше тридцяти чималеньких пакуночків, підібраних бібліотекарями відповідно до потреб та смаків майбутнього власника.

Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність усім благодійникам та меценатам, які долучились до доброї і потрібної справи. Пам’ятаймо, що сильною й успішною є та країна, в якій зростають щасливі діти, отож будуймо її разом.

13695_1
13695_1

13689_1
13689_1

13692_1
13692_1

Уляна Пилипчук – працівник Тернопільської  обласної бібліотеки для дітей

Вибір читачів за тиждень

Відео