Тернополянами розповіли: найголовніше для стрункості - правильний денний раціон

unnamed (30)

 50% денного раціону має припадати саме на ранок, 25% - на обід, 25% - на вечерю. Чому так? Тому, що як тільки ми встаємо зранку з ліжка йти на роботу чи на навчання, то разом із нами повинен «прокинутися» наш шлунок.

Багато хто, навіть пишається тим, що вранці не їсть, а п'є тільки горнятко кави. Скажу чесно, тут нема чим пишатися, адже це дуже і дуже шкідливо! Ви повинні пробудити свій шлунок, спочатку випивши води, а потім через хвилин 15 поснідати. І це повинні бути ваші 50% денного раціону.

На обід, як ви вже зрозуміли, повинно припадати лише 25% всіх калорій. Що це значить? А те, що ви точно не повинні їсти «весь набір страв», а обмежитися, наприклад, першим і салатом, або з'їсти тільки друге. Тут головне не переїдати.

Для декого може здатися, що це або багато, або мало їсти, але все ж не вживайте все підряд, адже вашому шлунку це ще треба перетравити. Так само застерігаємо вас від переїдання під час обіду, особливо, якщо ви запланували справи. Якщо вам потрібно буде після обіду ще працюати на роботі, або кудись йти, не їжте багато, бо будете почувати себе втомленою і знесиленою.

Вчені кажуть, якщо їсти щодня перше на обід, то жінка стає більш стрункою. Думаю, це хороша мотивація і розуміння, що перше для нашого організму дуже і дуже важлива страва.

Про те, що їсти на вечерю читайте на сайті «Терену» 30 грудня, о 20 годині.

Матеріал для колонки підготувала тренер танцювальної студії «Special dance» Тетяна Бастюк.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео