Віра Олександрович

За що складають протоколи на Тернопільській митниці?

Митний контроль (Copy)

Взаємодія із митними органами зарубіжжя має такий результат: 70 протоколів про порушення митних правил майже на 19,5 млн грн.  

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області.

Від початку року працівники Тернопільської митниці ДФС задля перевірки законності здійснення суб’єктами ЗЕД зовнішньоекономічних операцій у зоні діяльності митниці до митних органів іноземних держав направили 14 запитів, - кажуть у податковій. – Натомість отримали 26 відповідей від митних органів іноземних держав на запити, спрямовані у попередні періоди.

За результатами опрацювання отриманих відповідей, на митниці склали 70 протоколів про порушення митних правил на суму майже 19,5 млн грн.

Суть правопорушень полягала у переміщенні через митний кордон товару із приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу ДФС, як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника, одержувача і вартості товару, а також вчинення дій, спрямованих на неправомірне зменшення розміру митних платежів, - уточнюють на митниці.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео