В Чорткові визначили переможця Кубку мера з більярду (фотофакт)

news-vSj9WfEYm5

Міською владою на чолі з міським головою Володимиром Шматьком приділяється значна увага розвитку різних видів спорту. Адже фізична культура і спорт є невід’ємною частиною виховного процесу дітей, молоді та повноцінного життя дорослого населення міста.

Про це повідомляє прес-служба Чортківської міської ради.

Цими вихідними на базі більярдного клубу «Біллія» (територія парку культури та відпочинку ім. І. Франка) пройшли фінальні змагання з більярдного спорту на Кубок мера. Варто зазначити, що ініціатива проведення цього відкритого рейтингового турніру належить Володимиру Шматьку, який не лише активно підтримує та пропагує заняття фізичною культурою та спортом як серед дітей та молоді, так і дорослого населення Чорткова, а також є безпосереднім активним учасником різного роду змагань. Заявлений турнір проходив щомісяця і складався відповідно з 12 етапів. У змаганнях взяли участь спортсмени з багатьох міст України, а саме: Львова, Луцька, Тернополя, Кам’янець-Подільського, Хмельницького, Бучача, Борщова, Копичинець, Хоросткова, Гусятина. Серед учасників - призери та переможці обласних і Всеукраїнських змагань. Всього в турнірі виборювали право на звання кращих 35 спортсменів, віком від 7 до 77 років. 24-25 грудня впродовж фінального етапу матчу 16 учасників рейтингового турніру запекло боролися за кожну кулю.

За результатами відкритого рейтингового турніру з більярду перемогли чортківчани:

I місце і головний приз змагань - Кубок мера - у Андрія Сем’яніна; II – у Володимира Дзингеля; III – у Ігоря Рісного.

Начальник відділу молоді та спорту міської ради Віктор Нагірний від імені міського голови Володимира Шматька привітав переможців, які проявили справжню волю і жагу до перемоги, вручив кращим з кращих медалі і грамоти управління освіти, молоді та спорту міської ради, а безперечному лідеру цих змагань – Кубок мера.

Віктор Станіславович запевнив, що міська рада і надалі всіляко сприятиме популяризації та проведенню турнірів з більярдного спорту, відзначивши, що фізичне виховання та спорт, а також пропагування здорового способу життя є пріоритетом у діяльності міської влади.

Вибір читачів за тиждень

Відео