Орест Сарматський

Віталій Кличко зробив неймовірний сюрприз для райцентру на Тернопільщині (фото)

unnamed (33)

У 2017 році Збараж отримає спортивний майданчик зі штучним покриттям.

- Про будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям  для міні-футболу у Збаражі ми домовилися у рамках підписання  Київським міським головою, головою Асоціації міст України Віталієм Кличком та головою Федерації футболу України Андрієм Павелком  договору про співпрацю між Асоціацією міст України та Федерацією футболу, - розповів Збаразький міський голова Роман Полікровський на сторінках «Народного слова».

За словами Романа Полікровського, у документі, що був підписаний 23 грудня, йдеться про спільні зусилля щодо розвитку дитячого футболу, будівництва та експлуатації спортивних споруд. Згідно з договором, Асоціація міст забезпечує організацію і проведення будівництва та експлуатації спортивних споруд на території міст – членів, інвентаризацію футбольних полів і визначає потреби у забезпечені спортивним інвентарем та обладнанням. Зі свого боку, Федерація футболу надасть методичний супровід, контроль і нагляд за дотриманням при будівництві, експлуатації футбольних споруд, інвентаризації футбольних полів законодавства України, статутних і регламентних документів ФІФА, УЄФА та ФФУ, а також підтримує проекти, спрямовані на розвиток футболу, зокрема серед дітей та молоді.

unnamed (34)
unnamed (34)

У рамках договору відбудеться також інвентаризація футбольних полів загальноосвітніх шкіл, за результатами якої визначать потреби у забезпечені спортивним інвентарем та обладнанням.

Підписання договору дасть новий поштовх для співпраці з міськими громадами, розвитку в українських містах футбольної інфраструктури.

unnamed (32)
unnamed (32)

 Федерація футболу України вирішила спільно працювати з громадами, адже таке поєднання зусиль буде корисним для всіх сторін та у підсумку міста матимуть потужну європейську спортивну інфраструктуру.

Загалом під час підписання меморандуму між Асоціацією міст та ФФУ  були присутні мери шести міст –  Києва, Житомира, Збаража, Бердянська, Вишневого і Мелітополя.

  Фото – Асоціація міст України

Вибір читачів за тиждень

Відео