Олександр Богомол попередив мешканців Тернополя про період «жнив» для злочинців

unnamed (45)

Напередодні Нового року, зокрема, і в час Різдвяних свят більшість жителів міста відправляються на відпочинок та святкування до родичів, чи до села. В цю пору злочинці ласі до збагачення, а саме зростають випадки крадіжок у оселях міських мешканців.

Очільник Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол опублікував у соціальній мережі своє звернення з цього приводу:

-Наближаються свята. Наближаються дні, коли багато мешканців міста та області залишатимуть свої оселі і їхатимуть святкувати. Я жодним чином не хочу зіпсувати передноворічний настрій, але мушу звернутися до усіх жителів Тернопілля. Будьте уважними! Попіклуйтеся про безпеку власну та осель. Період свят-період «жнив» для злочинців, а особливо заїжджих.

Звертайте увагу на невідомі автомобілі, на підозрілих осіб й залишені без нагляду пакунки та сумки. Не будьте байдужими, адже безпека оточуючих у руках кожного з нас.

Пам'ятайте також, що вживання алкоголю та кермо автомобіля - речі несумісні. Не нехтуйте життям своїм та перехожих.

Ми, в свою чергу, робитимемо усе від нас можливе, аби забезпечити громадський порядок в місті та області.

Також начальник ГУ НП в Тернопільській області зазначив, що «наряди правоохоронців чергуватимуть усі свята в місцях масового скупчення людей, а також на автошляхах краю».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NMG_VSFHcYA[/embed] Відео Тв4

Вибір читачів за тиждень

Відео