Тернополянкам на замітку: що одягнути на зустріч Нового року (фото)

Kak-pravilno-podobrat-razmer-odezhdy-dlya-zhenshhin-muzhchin-i-detej-vybor-odezhdy

Непомітно для себе, зовсім скоро ми вже будемо готуватися до зустрічі Нового 2017 року. Починаючи з самого першого зимового дня і до 31 грудня в повітрі все виразніше починає витати дух свята, що наближається. А милі дами все частіше і частіше замислюються над одвічним питанням – який наряд обрати для святкування найкращого, найбажанішого для багатьох дітей і дорослих свята.

Згідно зі східним календарем, 2017 рік буде роком Вогняного Червоного Півня. Цей знак, що приходить на зміну яскравій Вогненній Мавпі, обіцяє бути ще більш екстраординарним і незабутнім. Подружитися з норовистим господарем наступаючого року потрібно відразу ж, у новорічну ніч. Незважаючи на те, що офіційно Вогненний Півень вступає в свої права лише 28 січня, на новорічний вогник він обов’язково загляне, а, значить, зустріти цього гостя потрібно за всіма правилами. Аби весь наступний рік проходив під покровительством Вогненного Півня і під його захистом, необхідно знати деякі нюанси зустрічі Нового року 2017: як накрити святковий стіл, як прикрасити будинок, які страви повинні подаватися до Нового року і, що особливо хвилює думки всіх тернополянок, — що одягти на Новий рік 2017?

Зараз ми детальніше обговоримо саме питання новорічного вбрання.

Вбрання для Нового року 2017 – яким воно повинне бути?

Насамперед, варто зазначити, що зустрічати Новий рік потрібно з шиком, плаття і прикраси повинні бути ідеально підібрані. Просто чудово, якщо на Вас будуть коштовності в новорічну ніч. А сукня - з дорогих натуральних тканин – органза, шовк, атлас, оксамит, парча, шкіра та ін. Подібна розкіш лише приверне у Ваше життя багатство і успіх.

5b74404ff18bab583b296f251f51fea9 Що одягнути на Новий рік 2017   рік Півня (34 фото)

Що стосується фасону сукні, то можна з упевненістю сказати, що всі наряди повинні втілювати витонченість і красу.

Коктейльні сукні, вечірні, з розрізами, сукні в підлогу, романтичні, з завищеною талією, сукні з відкритими плечима і т. д., — всі вони повинні привертати увагу, тому просто необхідно прикрасити свій новорічний наряд всілякими аксесуарами (ажурні комірці, або комірці з намистин, ремені, вишивка, брошки, відмінно, якщо це буде брошка з півником, не зайвими будуть пір’яні прикраси тощо). Слід пам’ятати, що Вогненний Півень любить шик, екстравагантність.

Ідеальне колірне рішення для сукні на Новий рік

Наступаючий 2017 рік Вогняного Червоного Півня практично не залишає модницям вибору – сукня просто зобов’язана бути червоного кольору або ж мати відтінок одного з його похідних. Всі наряди, всі аксесуари та макіяж, зокрема, повинні випромінювати своїм кольором вогонь, пристрасть, лють, дикість, небезпеку, розкіш і навіть сексуальність.

b51d295f63cc4163d7e7c950f939eae9 Що одягнути на Новий рік 2017   рік Півня (34 фото)

Найсильніші вогненні емоції можуть викликати наступні кольори:

  • червоний;
  • бордовий;
  • оранжевий;
  • кораловий (саме темний відтінок коралового);
  • насичений яскравий жовтий;
  • оранжевий;
  • коричневий і коричнево-золотий;
  • золотий;
  • чорний.

В цілому, можна орієнтуватися на колір грає полум’я при виборі сукні. Краще всього спробувати поєднувати всі кольори вбрання конкретно у вогняній гармонії, тоді новорічну сукню вразить всіх оточуючих, імітуючи танці розбушувався вогню.

Червоний

Вибираючи для Нового року червоне плаття, слід враховувати, що в такому ж кольорі можуть заявитися, щонайменше, ще дві-три дами. Навіть, якщо крій і фасон суконь різнитися, однаковий колір і сукні ваші зробить схожими. Якщо ж Ви непохитно вирішили постати саме в червоному вбранні, пам’ятайте, що червоний колір сам по собі досить яскравий і помітний, тому, помітні аксесуари будуть виглядати зайвими.

Кораловий

Кораловий колір дуже красивий і соковитий, у вбранні такого кольору Ви будете почувати себе воістину чарівною, неординарною і витонченою. Однак, і тут є свої «підводні камені». Незважаючи на свою пишність, кораловий колір – дуже складний і підступний колір, вибираючи цю кольорову гаму, потрібно ретельно підбирати відтінок під колір своєї шкіри.

c363653625ef7578aac6f257f258d6b4 Що одягнути на Новий рік 2017   рік Півня (34 фото)

Золотий

Недарма говорить приказка: «Півник, півник – золотий гребінець». У сукні золотистого кольору Ви будете почувати себе королевою новорічної ночі. Та й господареві 2017 року попадете в очі. Модні тенденції свідчать: золотий колір – бомба наступаючого року!

Коричневий і золотисто-коричневий

Ідеально поєднується з золотими блискучими прикрасами коричневий наряд. А якщо додати до сукні трохи золотистого блиску, то загальну увагу до Вашої персони забезпечено.

Яскраво-жовтий

Якщо Ви вибрали для новорічної ночі 2017 саме жовте плаття, то майте на увазі, що жовтий має бути насиченим, помітним. Сумовитий бляклий світло-жовтий колір Півник на своєму святі не потерпить.

Помаранчевий

Відмінним вибором виявиться помаранчеве плаття. Адже помаранчевий – це колір розкоші, колір позитиву і радості. Одягнувши такий наряд на святкування Нового року, Ви опинитеся в самій гущі веселощів.

3593cc0d1b7ac594862b9c916f1d469a Що одягнути на Новий рік 2017   рік Півня (34 фото)

Бордовий

Якщо Ви хочете виглядати елегантно і вишукано на Новий рік 2017, то бордовий наряд – те, що потрібно. Додайте до нього кілька помітних аксесуарів (золотий ремінь, брошка або масивний кулон) і Ви будете чарівні.

Чорний

Як казала мадемуазель Шанель: «В гардеробі кожної жінки має бути маленьке чорне плаття». Вибравши подібний наряд, Ви точно не промахнетеся. Додавши до суворої сукні довге ярусне намисто, Ви будете і ошатною, і елегантною одночасно.

Що надіти чоловікові в новорічну ніч 2017

52b4cb76ff3f368ff0ce63e1b188f448 Що одягнути на Новий рік 2017   рік Півня (34 фото)

Вибравши собі святкове плаття, варто подбати і про свого чоловіка. Для сильної статі підійде класичний темний або ж золотистий костюм. Не проти символ наступаючого року і темно-бордового кольору вбрання Вашого чоловіка. Сорочка або футболка обов’язково повинні бути випрасувані, Півень не потерпить неохайного ставлення до свого свята. Так само в обов’язковому порядку відрослу бороду слід акуратно постригти або зовсім збрити. Стрижка повинна бути стильною.

Вибір читачів за тиждень

Відео