Новорічний подарунок мешканцям гуртожитку

15747576_255256251560862_3600528465239509718_n

Новорічний подарунок мешканцям гуртожитку вул.Лозовецька, 34 від тернопільських депутатів.

Остання сесія міськради багата на різні важливі та корисні рішення. На одне з рішень мешканці гуртожитку вул.Лозовецька, 34 чекали давно.

Міська рада вирішила погодити прийняття в комунальну власність міста гуртожитку Міністерства оборони України, який перебуває на балансі державного підприємства «Івано – Франківський військовий ліспромкомбінат» за адресою вул. Лозовецька, 34."

- Передувало даному рішенню багаторічне листування та звернення як мої індивідуальні, так і міської ради вцілому до найрізноманітніших інстанцій. Тернопільські депутати (одностайна підтримка!), міський голова Сергій Надал (давав відповідні вказівки підлеглим для оперативної підготовки відповідного рішення ТМР), депутат Верховної Ради Тарас Пастух (проводив перемовини з Міністерством оборони) зробили значну роботу залежні дії. На жаль, це ще не остаточний фінал. Тепер справа за Міністерством оборони. І я, і мешканці гуртожитку проситимемо нардепа Тараса Пастуха, як члена відповідного комітету ВР, тримати дане питання на контролі та допомогти довести його до завершення, - повідомляє Іван Сороколіт.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео