Як тернопільським водіям вберегтися від злодіїв?

received_1394934927184626

У період Різдвяних свят значно збільшується кількість автомобільних крадіжок, тож патрульні поліцейські Тернополя просять тернопільських водів бути обережнішими. 

Правоохоронці закликають власників автівок у жодному разі не залишати цінних та дорогих речей у своїх транспортних засобах.

- Найчастіше приманкою для крадіїв є автомагнітоли, ноутбуки, жіночі сумки, барсетки, документи, особисті речі та гроші, тощо, - повідомляють і УПП Тернополя.

Також поліцейські склали список правил,  аби убезпечити тернополян від автозлодіїв. Серед них: встановлення звукової сигналізації, обов'язково замикайти машину, навіть, якщо залишаєте її ненадовго, нівякому разі не залишати ключі в замку запалювання навіть якщо, залишаєте авто у власному гаражі.

- На ніч ставте автомобіль в гараж із надійними замками або на стоянку, яку охороняють. Якщо зробити це неможливо, то залишайте машину у добре освітленому місці,  а також не залишайте в автомобілі, особливо на ніч, сумки, магнітолу, планшет, відеореєстратор та інші цінні речі, а також документи,  закликають патрульні поліцейські. 

Вибір читачів за тиждень

Відео