20 облич' 2016: Іван Чайківський, генеральний директор ПАП “Агропродсервіс”

Чайківський ФОТО

“Чим вам запам`ятався рік, що минає: у житті країни, Тернопільщини та в особистому житті?” — поцікавилася “НОВА…” в особистостей, які тією чи іншою мірою творили долю нашого краю впродовж минулого року, і які, за версією “НОВОЇ Тернопільської газети”, стали найбільш виразними обличчями Тернопілля у 2016-ому. До речі, варто сказати, що номінацію “20 облич року” наша газета запровадила із самого початку свого заснування і визначає її вже впродовж 16 років.

Народився 29 травня 1972 року в с. Настасів Тернопільського району. Закінчив Тернопільську ЗОШ № 17. У 2009 р. отримав диплом магістра ТНЕУ факультету економіки і менеджменту інвестицій. З 1 вересня 1999 р. працює на посаді генерального директора приватного агропромислового підприємства “Агропродсервіс” у селі Настасів. З дружиною Тетяною виховують доньку Катерину та сина Павла.

— Найболючішим для мене є питання, що ж відбувається на Сході України? З одного боку, наша компанія, як і багато інших аграрних підприємств, продовжує допомагати хлопцям, котрі протистоять агресору, а з іншого — постійно запитуєш себе: доки буде литися кров наших громадян? Тому найбільшим досягненням у 2016 році на державному рівні вважаю створення професійної армії та зміцнення обороноздатності країни.

Діяльність “Агропродсервісу” нерозривно пов’язана з економікою краю. Це і податки, і робочі місця, і виготовлення продукції, і забезпечення продовольчої безпеки України. Тож з гордістю кажу про відкриття соєвого заводу, який наша компанія збудувала з нуля, і відновлення роботи легендарного Тернопільського м’ясокомбінату. Тепер ми не тільки замкнули виробничий цикл у виготовленні продукції, а й створюємо додану вартість, продаючи на ринку готовий товар, а не сировину.

Для моєї родини цей рік не був простим, та ми навчилися ще більше цінувати один одного. Я вдячний сім’ї за підтримку всіх моїх починань. Любляча дружина, щасливі та здорові діти – ось моє багатство у житті.

Вибір читачів за тиждень

Відео