Тернопільська молодь втілює нові ідеї в життя

unnamed-44-2

Відбувся перший етап конкурсу проектів розроблених інститутами громадянського суспільства міста Тернополя на 2017 рік.

Відтак, як повідомляв «Терен» раніше, завдяки розробці ініціативних програм Тернопільською міською радою, які націлені на кожну сферу людського життя, молодь міста мала чудову нагоду долучитись до творення молодіжної політики в та використати свій шанс у плані втілення нові ідеї в життя і побут міського населення.

Загалом участь у конкурсі взяли 15 громадських організацій, які розробили 19 проектів (загальна сума яких складає понад 600 тисяч грн.).

- Якщо ділити проекти за напрямками, то варто зазначити, що найбільше проектів мають освітньо-виховний напрям, - розповідає голова ММР Вероніка Дякович. - Також є декілька проектів національно-патріотичного спрямування, та проекти, які популяризуватимуть сімейні цінності.

16 січня, о 14.00, на вулиці Шевченка 1, відбудеться презентація даних робіт.

Як зазначає молодіжний мер міста, кожна громадська організація презентуватиме свій проект та відповідатиме на запитання комісії та слухачів.

До складу конкурсної комісії згідно положення входять:

-  представники організатора конкурсу – Круть Микола (начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту), Заверуха Ольга (заступник начальника управління), Кравчук Валерій (начальник відділу молоді та спорту), Станович Руслан (головний спеціаліст відділу молоді та спорту)

-  голова молодіжної міської ради – Дякович Вероніка;

-  депутат міської ради (член профільної комісії) – Нитка Олег;

- член експертної ради у справах молоді, при Тернопільській міській раді – Якимчук Володимир.

Остаточне оголошення переможців конкурсу відбудеться 19 січня.

Вибір читачів за тиждень

Відео