В притулку під Тернополем допомагають одиноким матерям та дітям (відео, фото)

Допомогу у вигляді круп, борошна та цукру привезли представники компанії «Агропродсервіс» у Будинок матері і дитини у селі Драганівка, що на Тернопільщині.

П’ятьом матерям, та шістьом  їхнім дітям, які наразі проживають у притулку допомога завжди потрібна, тому вони були щиро вдячні підприємству за цю підтримку. 

unnamed (27)
unnamed (27)

- Найважливіше покликання для жінки у цьому житті є народити та виростити дитину. Тому незалежно від життєвих обставин (а в кожного з нас вони різні) ми повинні допомогти жінкам, які потребують елементарних речей: мати дах над головою, мати, що поїсти та нагодувати своє маля, почуватися в безпеці. Я дякую сестрам та священикам за ту жертовність, яку вони віддають дітям та їхнім матерям. Ми зі свого боку зобов’язані допомогти облаштувати їхній побут та показати приклад іншим у допомозі ближнім, - сказала представник компанії «Агропродсервіс» Тетяна Чайківська.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LDloS2-cg40&feature=youtu.be[/embed]

unnamed (25)
unnamed (25)

Ідучи до притулку Тетяна Чайківська дізналася, що у однієї із його мешканців, а саме двохрічної Лізи день народження, тому придбала для неї індивідуальний подарунок – іграшки.

unnamed (22)
unnamed (22)

- У нас тут так як і вдома, відчувається любов, підтримка і всі необхідні умови, які потрібні для дитини, - повідомила  мешканка притулку Олена Махно.

unnamed (21)
unnamed (21)

До слова, притулок побудували 20 років тому монахи з Польщі. Нині тут перебувають ті матері із дітьми, які не мають даху над головою, або ж у складних стосунках із родиною.

unnamed (23)
unnamed (23)

- В будинку встаємо як хочемо. Мами готують собі і дітям самі. Спільно маємо обід і вечерю. До того ж самотні мами, щомісяця міняються в чергуванні: одна помагає на кухні, одна в їдальні, одна в коридорі, - сказала Сестра Аліція.

За правилами будинку жінки можуть тут перебувати не більше року, однак, монахині кажуть, що бувають винятки.

unnamed (20)
unnamed (20)

unnamed (19)
unnamed (19)

unnamed (18)
unnamed (18)

unnamed (17)
unnamed (17)

unnamed (28)
unnamed (28)

Вибір читачів за тиждень

Відео