Орест Сарматський

У Тернополі суд розглядає скаргу «Доктора Пі»

unnamed (6)

В апеляційному суді Тернопільської області починається розгляд апеляційної скарги Андрія Слюсарчука, так званого «Доктора Пі».

Про це повідомляє прес-служба суду.

- Сихівським районним судом м. Львова Слюсарчука А.Т. визнано винним за ч. 1 ст. 119, ст. 138, ч.2 ст. 190, ч.3 ст. 190, ч. ст. 4 ст. 358 КК України та засуджено до 8 років позбавлення волі. Обвинувачений з вироком не погодився та оскаржив його у суді апеляційної інстанції. В апеляційному суді Тернопільської області починається розгляд апеляційної скарги Андрія Слюсарчука, -  йдеться у повідомленні прес-служби апеляційного суду Тернопільської області.

    Як повідомляв «ТЕРЕН» (Див.ТУТ), суд першої інстанції 14 лютого 2014 року засудив Андрія Слюсарчука до 8 років ув'язнення за вбивство через необережність (під час операції пацієнта), шахрайство та незаконну лікувальну діяльність, що призвела до тяжких тілесних ушкоджень і смерті.

   9 квітня 2015 року Апеляційний суд відхилив клопотання адвокатів Слюсарчука про пом'якшення вироку.

   24 березня 2016 року Вищий спеціалізований суд України скасував вирок і ухвалив рішення повернути на повторне розслідування в апеляційну інстанцію справу Андрія Слюсарчука.

Слюсарчук відбував покарання у Полицькій виправній колонії на Рівненщині. У середині червня його етапували до попереднього місця ув'язнення у Львівський слідчий ізолятор.

   У червні минулого року вищий спеціалізований суд України відмінив рішення Сихівського районного суду і апеляційної інстанції і призначив повторний розгляд в Апеляційному суді Львівської області у зв'язку з новими обставинами. Тоді ж суд змінив запобіжний захід Слюсарчуку із тримання під вартою на особисте зобов'язання.

 Фото – відкриті мережі

 

Вибір читачів за тиждень

Відео