Віра Олександрович

Тернопіль: як роботу лінії «102» тестував Олександр Богомол (відео)

3

Протестувати роботу лінії «102» начальник обласного управління поліції Олександр Богомол запропонував журналістам просто під час своєї прес-конференції.

- Ми разом із представниками «четвертої влади» паралельно телефонували із різних номерів мобільних телефонів, і на кожен дзвінок отримали відповідь чергового, - написав він згодом на своїй сторінці у facebook.

1
1

Утім, все було трохи не так. На лінію «102» дійсно одночасно дзвонили із 4-х мобільних телефонів: Олександр Богомол, начальник Сектору зв’язків із громадськістю Сергій Крета і двоє журналістів. У перших трьох додзвонювачів трубку справді підняли швидко і різні люди, адже працівники служби «102» відразу представляються. Коли ж набрав номер журналіст «Терену», пішли короткі гудки. Олександр Богомол припустив, що у службу могли надійти справжні дзвінки, тому й «зайнято».

- На восьми каналах лінії «102» тепер працюють чотири оператори, - запевняє головний поліцейський краю. – Тому одночасно можуть зателефонувати четверо жителів Тернополя і четверо - із районів краю. За потреби, із сусідньої кімнати навіть можуть підійти ті, хто обслуговує загальноукраїнську систему реагування «Цунамі».

[embed]https://youtu.be/tATk4NpHE6o[/embed]

Нагадаємо, нещодавно одна із місцевих журналісток поскаржилася, що не змогла додзвонитися у поліцію, хоча мала для цього нагальну потребу. Вочевидь, новації тернопільські поліцейські запровадили саме для того, аби таких прикрощів більше не було. Принагідно Олександр Богомол висловив сподівання, що змінами усі тернополяни та краяни будуть задоволені.

Про те, що також відбувалося під час прес-конференції 16 січня, також читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Відео автора, фото зі сторінки Олександра Богомола у facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео