Тернополянам на замітку: як швидко схуднути після свят

unnamed (8)

Ось і добігають кінця Новорічно-Різдвяі святкування. А це означає, що тернополянки, починають задумуватися, як скинути вагу. Тернопільський тренер, розповіла, як без шкоди для здоров’я позбутися зайвої ваги.

Після новорічних святкувань настає час, коли нам потрібно відновлюватися, адже організм повинен приходити в свій звичайний режим.

  Для початку потрібно стати активною. Потрібно привести свої м’язи в тонус. Якщо ви різко почнете робити інтенсивні вправи, то, швидше за все, ви відчуєте перевантаження і припините тренування, або навіть нашкодите своєму здоров'ю.  Піднімайтеся по сходах, якщо у вас є така можливість. Ідіть пішки, якщо відстань невелика, замість того, щоб їхати на машині. Здійсніть прогулянку або пробіжку, замість того, щоб сидіти і дивитися телевізор. Існує безліч шляхів, щоб бути активним протягом дня, навіть якщо ви не робите фізичних вправ.

Вживайте порції їжі, які відповідають вашій активності. Якщо ви намагаєтеся схуднути, то вам слід почати спалювати весь зайвий жир, використовуючи здоровий раціон харчування.

Не купуйте шкідливу їжу. Щоб спалити жир без шкоди для здоров'я, вам слід уникати тієї їжі, яка шкідлива так як має велику кількість калорій.

Ви повинні уникати шкідливих жирів (насичених або транс-жирів), цукру і вуглеводів. Список таких продуктів: масло, чіпси, картопля фрі, хлібо-булочні вироби, цукерки, піца, майонез, газовані напої, оброблене м'ясо і білий хліб.

Ви також повинні бути обережні з деякою «корисною» їжею. Коктейлі, соки, містять велику кількість цукру. Якщо ви хочете випити коктейль, то впевніться, що в ньому немає цукру.

Замість вживання нездорової їжі, робіть вибір на користь поживної їжі. Овочі, цільнозернові вироби та пісні білки дадуть вам всі необхідні поживні елементи, крім того, деякі фрукти і молочні продукти також можуть бути дуже корисні. Пийте багато води і уникайте шкідливих напоїв.

Матеріал для колонки підготувала тренер танцювальної студії «Special dance» Тетяна Бастюк.

Вибір читачів за тиждень

Відео