В Тернополі дітей навчатимуть створювати мультики (відео)

vlcsnap-2017-01-23-18h02m57s417

Безкоштовно подивитись мультики, відвідати майстер-класи режисерів та анімаційних студій запрошують тернополян із дітками. 28 січня у міському “Палаці кіно” відбудеться день сучасної української анімації. Сеансів буде два – об 11:00 та о 15:00. Вхід вільний.

День сучасної української анімації в тернопільському “Палаці кіно” розпочнеться із перегляду мультфільмів, повідомляє tv4.

– На початку будуть мультики пластилінові і режисер розкаже про те, як вони насправді створюються. Тому що я такий майстер-клас відвідувала у Львові. І я побачила те, що ми, дорослі, насправді, будучи вже такими неправильно розуміємо, як насправді створюються мультики. Ми собі якось їх уявляємо, але насправді це не так. І тут режисери зможуть розкрити те, як це відбувається. Окрім того дітки зможуть самі поліпити пластилінчиком своїх власних персонажів, – розказує голова ГО “Бебіко” Ольга Гордієнко.

Майстер клас зі створення пластилінових мультиків даватиме Андрій Малюхович із Києва. Паралельно опісля показу мультиків відбуватиметься і навчання від молодого аніматора Родіона Шуба – режисера студії “Рідні” та проекту Нраво-кідс. Діти зможуть обрати собі майстер-клас до душі або ж відвідувати їх паралельно. У “Палаці кіно” діток розважатимуть аніматори, для малечі передбачені подарунки і солодощі. День сучасної української анімації у Тернополі відбудеться 28-го січня. Сеанси передбачені на 11-ту та 15-ту години. Вхід вільний, тож організатори запрошують усіх охочих.

– Від 4 до 12 років більше, але от студія Прімус-анімейшен фільми знімає і для маленьких дітей. Можуть приходити або татусі з дітками різної вікової категорії, кожному буде цікаво, – каже Ольга Гордієнко.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео