Після публікації на «Терені» приватних підприємців Тернополя змусили поприбирати (фото)

17_1

Нещодавно нам стало відомо, що розважальний заклад, який знаходиться у колишньому кінотеатрі «Довженка», викидає сміття прямісінько на задній двір приміщення. Відтак, попередньо депутат міської ради Тернополя підтвердив факт засмічення світлинами з місця розташування закладу, на що муніципальна поліція міста відреагувала миттєво.

- Днями в одному із інтернет-видань Тернополя опублікована інформація з приводу засмічення побутовими відходами заднього двору одним із розважальних закладів у колишньому кінотеатрі Довженка, - пишуть на сайті ТМР. - Працівниками управління муніципальної поліції проведено обстеження вказаної території щодо виявлення порушень Правил благоустрою м. Тернополя.

Як виявилось згодом, дана інформація підтвердилися, через що адміністратору нічного клубу надали припис про усунення порушень законодавства. Також працівникам закладу провели профілактичну бесіду на предмет дотримання Правил благоустрою Тернополя.

На даний час, сміття з території прибрали.

17
17

Довідка: Порушенням Правил благоустрою міста несе за собою адміністративну відповідальність за ст. 152 КУпАП, санкція якої передбачає накладення штрафу на громадян від 340грн. до 1360грн. і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700грн.

Фото з сайту ТМР

Вибір читачів за тиждень

Відео