Чергова відправка на Схід (фото)

IMG_2367_

У день свята Богоявлення в одній з військових частин відбувся захід, присвячений черговій ротації військовослужбовців ЗСУ у зону антитерористичних дій на Схід нашої держави. Близько тридцяти військових за контрактом покинули військову частину, щоби виконати свій обов’язок перед державою – захищати її територіальну цілісність.

У заході взяли участь всі військовослужбовці даної частини, начальник військової частини, за наказом якого, солдати були вишикувані на стройовому майданчику, військові капелани, семінаристи, голова облдержадміністрації, представники влади, родичі військових, які відправлялись у зону АТО.

Розпочалось усе з вступного слова начальника, котрий висловив слова подяки та дав певні вказівки майбутнім учасникам бойових дій на Сході. Опісля священники прочитали молитву на благословення військових та окропили всіх присутніх освяченою Йорданською водою.

О. Микола Квич зазначив: «Не втрачайте віру, плекайте надію, збережіть любов». Після окроплення свяченою водою військовим була дана можливість підійти до своїх близьких. Тоді військовослужбовці розмістились у військовий транспорт та покинули військову частину.

IMG 2343

повідомив о. Микола Квич

Вибір читачів за тиждень

Відео