ДТП на Шумщині відбулась через складні погодні умови

ддтп

Вини дорожників у тому, що перекинувся рейсовий автобус, немає.

Дорожнє покриття у Шумському районі, як і по всій  мережі доріг області, оброблене протиожеледними матеріалами.

«Вини дорожників у виникненні ДТП немає. Тут швидше винні складні погодні умови при яких мокрий сніг за лічені секунди перетворювався на лід.», - так прокоментував резонансну ситуацію начальник відділу комунікацій Національної поліції Тернопільської області Сергій Крета.

Як розповідає начальник Шумського райавтодору Олександр Левчук, який одразу виїхав на місце ДТП – «Востаннє посипка протиожеледними матеріалами на дорозі, де трапилась дорожньо-транспортна пригода, здійснювалась сьогодні вранці. Дорожнє покриття там мокре, однак не слизьке. Патрулювання на дорогах ми здійснюємо цілодобово і при потребі відразу посипаємо. Неподалік місця ДТП є попереджувальний знак «Слизька дорога». Водій, напевне, не врахував попередження».

На даний час посипку протиожеледними матеріалами шляховики не припиняють. На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області працюють 45 піскорозкидачів та більше 100 дорожніх працівників, які здійснюють ручну посипку.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом. Зважати на прояви негоди та не виконувати ризикованих маневрів.

Вибір читачів за тиждень

Відео