Школа отримала з державного бюджету освітню субвенцію в розмірі майже 3 мільйона гривень (відео)

vlcsnap-2017-01-24-18h28m56s031

Завдяки співпраці України та Китаю нові комп’ютери отримала загальноосвітня школа №2 Хоросткова Гусятинського району. У минулому році їй надали статус опорної школи. Нині навчальний заклад також капітально відремонтований і забезпечений шкільним автобусом.

У всіх класах школи I-III ступенів №2 міста Хоросткова Гусятинського району порожньо. А все тому, що кожен із учнів вітає гостей. У рамках міжнародної співпраці між Урядом України і Китайської народної республіки школа №2 міста Хоросткова отримала в подарунок десять комп’ютерів, повідомляє tv4.

У 2016 році школа №2 у Хоросткові визнана однією із дев’яти опорних шкіл у області. Вона – капітально відремонтована і забезпечена шкільним автобусом.

– Ця школа отримала з державного бюджету освітню субвенцію в розмірі майже 3 мільйона гривень. В першу чергу, це стосується придбання сучасних кабінетів фізики, хімії. Створення комфортних умов для навчання учнів, а також утеплення фасаду школи. Ця робота спільно зроблена, і нам важливо, щоб відповідність стандарту якості освіти мали всі, без винятку, школи Тернопільської області, – каже голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

Учні співали колядки, виконували пісні, декламували вірші і танцювали. Також директор опорної школи, Галина Ворона вручила подяки кожному із чиновників, які долучилися до покращення умов для навчання школярів.

Вибір читачів за тиждень

Відео