В Тернополі переобрали ще одного мера (фото)

IMG_9564

24 січня відбулась звітно-виборча сесія Тернопільської Молодіжної Міської Ради, де йшла мова про переобрання молодіжного міського мера.

На першій в цьому році сесії, молодіжні депутати заслухали звіт діяльності молодіжного голови – Вероніки Дякович за 2016 рік та підбили підсумки діяльності. Депутати затвердили звіт одноголосно.

IMG_9569
IMG_9569

У другій половині засідання відбулось обрання нового голови ММР. На крісло молодіжного мера була лише єдина кандидатура – Вероніка Дякович, яка вдруге балотується на це місце. Більшістю голосів (39 – «за» ) було обрано на повторний термін Вероніку Дякович .

IMG_9570
IMG_9570

На першому плані ММР Тернополя стоїть пріоритетне завдання - запуск роботи Молодіжного Центру в Тернополі, метою якого є сприяння самореалізації молоді, її інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації творчого потенціалу та національно-патріотичному вихованню, молодіжному підприємництву, забезпеченню громадянської освіти молоді.

IMG_9574
IMG_9574

- Цього року ми більше зосередимось на моніторингу реалізації програми підтримки молоді, оскільки 2016 – був перший рік реалізації нової програми, - розповідає Вероніка Дякович. - Також важливим для нас завданням є вивчення досвіду роботи управління та молоді у інших містах України, як наслідком цих двох завдань має стати розробка концепції творення молодіжної політики. Тобто, на кінець каденції ми запропонуємо міській раді зміни, які необхідно зробити для ефективного творення молодіжної політики у місті Тернополі.

IMG_9594
IMG_9594

Перший крок молодіжного мера - пропозиція направити лист-звернення до управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту про оприлюднення результатів конкурсу із зазначенням суми, на які проект був підтриманий.

IMG_9603
IMG_9603

Нагадаємо, що раніше міський голова Тернополя Сергій Надал був переобраний на ще один термін.

Фото прес-служби ММР

 

Вибір читачів за тиждень

Відео