Віра Олександрович

Що просить не критикувати Степан Барна?

stepan-barna

День Тернопільщини відбудеться у Києві 14 лютого. Уже відомо, що захід пройде у Міжнародному виставковому конференц-центрі «Український Дім».

Ми обрали це місце невипадково. Адже ми - не зупиняємося, а тільки розширюємося, - переконує кореспондента «Терену» голова обласної держадміністрації Степан Барна. – Подібна практика мала місце у багатьох інших областях. Але я вважаю, що, з точки зору промоції, ми вже повинні вийти за межі Тернопільської області. І це буде перша така наша спроба. Тому я прошу не дуже її критикувати. Ми мусимо у цьому напрямку йти…

Організацією цього заходу займаються серйозно. Усі нюанси урочистостей нещодавно обговорили на спеціальному засіданні у Тернопільській обласній держадміністрації (ОДА). Причому автори ідеї особливо розраховують на підтримку вихідців із нашої області, які зараз живуть і працюють у столиці.

Принагідно запрошую всіх небайдужих тернополян, які вже мають київську прописку, взяти участь у цих заходах, - говорить Степан Барна. – Головна ідея яка? Показати картини Івана Марчука. Показати наш скарб – борщівську вишиванку. Познайомити гостей із тернопільською кухнею. Паралельно – показати інвестиційні пропозиції.

Укр_дім
Укр_дім

Степан Барна глибоко переконаний: Тернопілля дійсно має що показати. Це - і підприємства різних галузей та їхня продукція, і туристичний потенціал, і культурні надбання та традиції. Тож він запрошує усіх долучатися до організації цього промоційного заходу або бодай відвідати його у столиці в лютому.

Якщо ти – бізнесмен, який народився на Тернопіллі, прийди і відкрий тут фірму, створи тут нові робочі місця, - продовжує очільник ОДА. – Якщо ти – митець, то хоча б згадай під час своїх виступів про рідний край, прийди і заспівай…

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео